Kerkohet Puntore

 • Tiranë
 • 966
 • Tiranë
 1. Po kerkon nje pune? Jeton ne Tirane? Sa mire, ne po te kerkojme ty!

  Nese di nje nga gjuhet e meposhtme dhe dhe je gati te besh para eja dhe behu pjese e jona.
  -Italisht
  – Anglisht

  Ne po te presim ty, ti cfare po pret?!
  Per te aplikuar dergo te dhenat ne numrin e celularit
  0693240254 ose CV ne [email protected]