1. ASHP OFRON:

  PUNESIM SEZONAL NE FUSHEN E BUJQESISE DHE AGROKULTURES NE GREQI.

  PER TE GJITHE TE INTERESUARIT TE CILET DESHIROJNE TE PUNESOHEN NE MENYRE TE LIGJSHME DHE TE ORGANIZUAR NE SHTETIN FQINJ GREQI NE FUSHEN E BUJQESISE DHE AGROKULTURES

  ASHP SIGURON KONTRATA TE RREGULLTA PUNE ME SIPERMARRES GREK NE KETO FUSHA.

  Nxitoni te rregjistroheni!

  Per me shume informacion kontaktoni ose mund te paraqiteni per rregjistrim ne adresen e meposhtme:

  Shqiperi: Rr. Kavajës-4, Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
  perballe poliklinikës (Qendres Shendetesore)Nr 9.
  Tirane-Albania
  Wiber: +355 665701663
  Cel Vod: +355 697320892
  E-mail: agjencia.ashp@gmail.com
  Web: www.ashp.al