Kerkohet Puntore

  • 1 029
  1. Pastrim Kimik Lavander Kërkon të punësojë Specialiste.

    Ofrohet trajnim I vazhdueshem dhe kushte shume te mira pune.

    Lutemi: Menyra e aplikimit te behet nepermjet sms ose ne whatsapp duke derguar te dhenat e juaja dhe eksperiencen e punes ne numrin: 0696599997