Kerkohet Puntor

 • Tiranë
 • 723
 • Tiranë
 1. Nje kompani telemarketingu ne Tirane me eksperience disa vjecare ne tregun e punes eshte ne kerkim te Account

  Managers per gjuhet:
  -GJERMANE
  -ITALIANE
  -SPANJOLLE
  per pozicionet vakante FULL TIME dhe PART TIME.
  Nje nivel shume i mire i komunikimit ne nje prej gjuhet perkatese eshte kusht i domosdoshem.
  Eksperienca e meparshme nuk eshte e nevojshme por perben avantazh.
  Ofrohet pagese baze 500 EURO neto + bonuse ditore, javore dhe mujore ne varesi te performances.

  Per aplikime:
  Tel: 0697091948
  Email: [email protected]
  Whatsapp: 0682553692