Kerkohet Punonjes/e

 • 796
 1. Kerkohen Punonjes / Punonjese ( Vajza & Djem )
  Kerkohen Punonjes/e (djem dhe vajza) per t’u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas.

  Nuk ka nevoje te kene eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 vjeç – 40 vjeç.
  Paga e kenaqshme.

  Adresa: Maminas
  Celular.0682068338
  Telefon.044504779