1. Ofroj Vend Pune • Picier
    Kompleksi Kristal ofron vend pune “Picier” per sezonin veror 2020, paga e kenaqshme, mundesia e akomodimit dhe mengjes, dreke dhe darka ofrohet nga kompleksi.

    Te interesuarit te kontaktojne ne nr tel 0686232838

    Adresa:Tale bregdet.