Kerkohet Perkthyes/e

 • 806
 1. KËRKOJMË PËRKTHYES/E TË GJUHËS GJERMANE, ITALIANE, ANGLEZE, FRANCEZE OSE SPANJOLLE:

  AVANTAZHET: 🔸Kontratë e rregullt punësimi.
  🔸Pagë e kënaqëshme.
  🔸Kushte pune me standarte europiane.
  🔸Fundjava është pushim.
  🔸Mundësi rritje në karrierë.
  🔸Shpërblime motivuese.

  KRITERET: ✔️Njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane, italiane, angleze, franceze ose spanjolle.
  💻Aftësi të mira në përdorimin e paketës Microsoft Office.
  ☑️Aftësi të mira në komunikim.
  🔸Fleksibilitet dhe korrektësi. ✅ Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në:
  📩 [email protected]

  Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune. 👉 Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni në:
  📲 +355682002999