Kerkohet Pergjegjes/e Finance

  • 567
  1. Ofrohet Vend Pune • Pergjegjes / Pergjegjese Finance
    BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
    Ju fton të aplikoni në pozicionin e: Përgjegjës/e Finance

    Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!
    Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose te telefonojne ne numrin +355686082912