Kerkohet Pastruese Lokali

  • 687
  1. Ofrohet Vend Pune • Pastruese Lokali
    Jemi nje bar kafe tek stacioni trrenit dhe po kerkonim nje pastrruese per lokalin.

    Pune me koh te plot po ashtu dhe page te kenaqeshme

    Tel: 0686465646