Kerkohet Pastruese

 • Tiranë
 • 850
 • Tiranë
 1. Ofrohet Vend Pune • Pastruese Hoteli
  Lot Boutique Hotel Kerkon te punesoje Pastruese. Paga e kenaqshme.
  . Te kete eksperience minimalisht 3 vite ne pastrim, pozicionin e pastrimit.
  . Te kete aftesi menaxhuese dhe planifikimi.
  . Te dije te komunikoje dhe te drejtoje punen ne grup.

  Gjuha e huaj perben avantazh.
  Arsimimi ne fushen e hotelerise perben avantazh.

  Qyteti: Tiranë
  Te interesuarit te dergojne CV bashke me foto ne adresen: [email protected]