Kerkohet Pastruese

  • Durrës, Tiranë
  • 522
  • Durrës, Tiranë
  1. Kerkohet Pastruese & Dado Shtepie
    Kerkoj pastruese shtepie dhe dado. Per me teper komunikojme ne telefon / watsapp

    Adresa: Rruga e Durresit, Tirane

    Tel: 0698981577