Kerkohet Operatore

 • 383
 1. Ofrojme Pune Per Operatore Ne Gjuhen Italiane.
  Jemi ne kerkim te operatoreve per fushatat e telefonise si:
  1.Telecom Italia
  2. Wind/TRE (mandato diretto)
  Ofrojme pagesa te larta, duke filluar me oren e punes 250 leke deri ne 350 leke, dhe bonuse ditore/javore dhe mujore. Mbi te gjitha operojme me lista te perzgjedhura ne kete menyre prodhimi eshte i garantuar.
  Per operatoret pa eksperience zhvillojme trajnime profesionale.
  Nqs eshte nje propozim qe ty personalisht nuk te intereson, nje i aferm ose i njohur i yti eshte gjithashtu i mirepritur.
  Per me teper informacion jemi ne dispozicionin tuaj.
  numer kontakti: 0682063223
  instagram: iconalbania
  email: [email protected]