Kerkohet Operator

 • Durrës
 • 854
 • Durrës
 1. PUNESIM I MENJEHERSHEM CALL CENTER ITALISHT!
  EuroCall Durres kerkon te punesoje operatore dhe agjente finanziare te gjuhes italiane.
  Ofrojme:
  Paga fikse mujore
  Bonuse pa limit
  Ambjente pune komode dhe moderne

  Nëse keni nivel të mirë të komunikimit në gjuhën italiane dhe jeni në kërkim të një pune të rregullt e të mirëpaguar, ju ftojme te kontaktoni ne numrin e celularit per te zhvilluar nje interviste: 0692995646.
  Ose dergoni CV tuaj ne adresen e e-mali: [email protected]