Kerkohet Operator & Retention

 • Tiranë
 • 355
 • Tiranë
 1. Vende Te Lira Pune: Operator Dhe Retention
  💥”Inova Recruitment” nje kompani qe ben diferencen ne telemarketing, hap vende te lira pune ne pozicionet:
  ◻️Account Manager – Gjuha Spanjolle
  ◻️Retention – Gjuha Spanjolle
  👉🏻Ofrohet:
  ⚡Hot Traffic cdo dite.
  💸Page baze deri ne 600 euro ne muaj.
  💰Bonuse ditore, javore dhe mujore ne baze te performances individuale dhe asaj ne grup.
  👩🏻‍💻Ambjente shume te mira pune dhe staf mikeprites.
  ✅Trajnime periodike dhe rritje ne detyre,
  🧩Asistence gjate procesit te punes.
  🏖️Fundjava pushim.

  👉🏻Kerkohet:
  🇪🇦 Nivel mbi mesataren i gjuhes perkatese ne komunikim.
  〽️Eksperienca perben avantazh.
  🔋Korrektese, ambicie dhe deshire per te fituar sa me shume te ardhura cdo muaj.
  ⏳Disponibilitet per te punuar Full-Time.

  📍Adresa:Stacioni i Trenit, Tirane.
  📲📞APLIKOO TANIII!!! Duke telefonuar ne numrin e telefonit ose duke derguar CV ne email-in: [email protected]