Kerkohet Operator

 • Tiranë
 • 910
 • Tiranë
 1. Kerkohen Operator per gjuhet Anglisht, Italisht dhe gjermanisht
  Pranojne operator me ose pa eksperience pune( personat me eksperience kane me shume perparesi)

  Ambjente komode
  Paga te kenaqshme
  Bonuse nga me te lartat ne trege

  Adresa: Sheshi Italia, Tirane
  Nr tel, wahtsapp. viber
  0686043184