Kerkohet Operator

 • 599
 1. Pozicione vakante si Operator Telefonik Financiar për gjuhët :
  🇪🇸Spanjisht
  🇮🇹Italisht
  🇬🇧Anglisht -Kerkohet:
  🗣Njohuri shume te mira ne nje nga gjuhet perkatese
  ⏳Disponibilitet Full-Time
  📌Eksperienca e meparshme perben avantazh. -Ofrojme:
  💸Pagese baze deri ne 500 Euro + bonuse nder me te lartat ne tregun e punes
  📍Kushte ideale pune dhe ambjente dinamike
  📋Kontrate pune konform legjislacionit shqiptar.

  Per aplikime:
  📩 [email protected]
  📞 0699610059