Kerkohet Ndihmes/e Kuzhinier/e

  • 768
  1. Kompleksi Lura II kërkon të punësoje Ndihmes / Ndihmese Kuzhiniere.

    Paga dhe kushte pune te kenaqshme. Transport I siguruar.

    Adresa: Gjiri Lalzit
    Cel: 0697067766