Kerkohet Nd. Kuzhinier/e

 • Tiranë
 • 681
 • Tiranë
 1. Ofrohet Vend Pune • Ndihmes Kuzhinier/E
  Restorant “Te Nona” me vendndodhje ne Rezidencen “Kodra e Diellit 2” Kerkon Ndihmës Kuzhinier/e

  Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  • Ndihmon në organizimin dhe përgatitjen e produkteve;
  • Në bashkëpunim me instruksionet e kuzhinierit përgatit ushqimin dhe sigurohet të ketë kualitet të mirë për të plotësuar
  kërkesat e klientit;
  • Siguron që porositë e produkteve të jenë dhënë dhe të jenë marrë në koordinim me kuzhinierin;
  • Ndihmon në përcaktimin e llojeve dhe sasisë së ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
  • Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
  • Ndihmon në përgatitjet e përditshme në kuzhinë;
  • Siguron trajtimin dhe konservimin e ushqimit;
  • Mban të pastër ambjentin gjatë gjithë kohës;
  • Ndihmon kuzhinierin në marrjen e porosive;
  • Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;

  Kualifikimet dhe Aftësitë:
  • Të kenë jo me pak se 1 vit eksperiencë në pozicione të ngjashme;
  • Të jenë të detajuar, të shpejtë dhe të saktë;
  • Aftësi për të punuar nën presion;
  • Aftësi të mira organizative;
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
  • Fleksibilitet me orarin e punës;

  Ofrohet:
  • Pagesë konkuruese

  Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e
  Tel. 0682049149