Kerkohet Nd Krepiere & Kamarier

  • 460
  1. Kerkoj Ndihmese Krepiere & Kamarier
    Kerkoj ndihmes krepjere ose krepiere dhe dy kamarjere per sezon veror n himare. Ofrohet page e kenaqshme.
    Fjetja dhe te ngren jan t siguruara nga ne
    Kush jane te interesuar te kontaktojne ne nr 0694862286