Kerkohet Motorriste

 • Tiranë
 • 785
 • Tiranë
 1. KERKOHEN MOTORRISTE NE TIRANE
  Job Deal per nje klientin e saj qe kerkon te zgjeroje stafin kerkon te punesoje motoristë .
  Kushte shume te mira pune, paga te kenaqshme dhe siguracione te perfshira.
  Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere:
  -Te kene eksperience ne kete fushe.
  -Te kene leje drejtimi per mjetin.
  -Te jene te komunikueshem.
  -Te jene fleksibel ne orare.

  Vendi i punës:Tiranë.
  Te interesuarit te kontaktojne ne kete nr: 0675005551
  Adresa: Ish stacioni i trenit, rruga Karl Gega