Kerkohet Menaxhere & Kamariere

  • 860
  1. North London bar kerkon te punesoje
    Menaxhere femer dhe kamriere femer.

    Te jene me ekperince pune.

    Te interesuaret te kontakojne ne tel dhe whatsApp: +3556845913535