Kerkohet Menaxhere

 • 480
 1. Ofrohet Vend Pune Menaxhere (F)
  Sivex 95 Sh.A. kompani qe operon ne tregun europian ne industrine import/export te hidrokarbureve,
  ofron vend pune ne pozicionin menaxhere (F).
  Pozicioni i punes konsiston ne menaxhimin e marredhenies me klientet & furnitoret e huaj ne Itali dhe ne vendet e Ballkanit
  Kandidatja duhet te permbushe keto kritere:
  1. Te dije gjuhet e huaja anglisht dhe italisht ( e domosdoshme)
  2. Te kete aftesi komunikuese dhe menaxhuese
  3. Te kete eksperience ne pune dhe asistence ne zyre
  4. Te dije te perdore paketen office (word, excel)
  5. Te kete deshire dhe ambicie per te punuar

  Puna eshte full – time nga e hena ne te premte
  Te interesuarat te dergojne cv me foto ne adresen: [email protected] ose ne whatsapp ne nr. 0695297725