Kerkohet Mekanik

  • Kavajë
  • 1 333
  • Kavajë
  1. Njoftim Per Vend Vakant Pune • Mekanik (Kavaje)

    Per cilido qe eshte i interesuar kompania ofron nje vend vakant pune ne pozicionin Mekanik. Kanditati preferohet te kete eksperience te meparshme por nuk perjashtohet mundesia dhe per studente me aftesi te mira.

    Te interesuarit te kontaktojne ne nr : 0682130231