Kerkohet Masazhatore

 • Tiranë
 • 776
 • Tiranë
 1. Kerkohen Te Punesohen Masazhatore
  ENTUSIASMO SPA Kerkon te punesoje Masazhatore femra me dhe pa eksperience.

  Paga 300€ + %

  Adresa: Astir
  Kontaktoni: 0692030442