Kerkohet Kuzhinier/e & Barist/e

  • 1 000
  1. Restoranti SERENDIVILLE (prane Kompleksit Dinamo ) kerkon te punesoje Kuzhinier ose Kuzhiniere dhe Barist ose Bariste.
    Roga te kenaqshme, dite pushimi javore dhe kushte te mira pune.
    Tel: +355682058772