Kerkohet Kuzhinier

  • 633
  1. Restorant ne Qeparo Kerkon te punesoje Kuzhinier me eksperience pune. Te jene te edukuar, te sjellshem dhe te paster. Fjetja e garantuar.

    Pagesa eshte ne baze te aftesive te punes

    Dergoni CV ne: [email protected]
    Tel: 0692869254