Kerkohet Kuzhinier

 • Tiranë
 • 783
 • Tiranë
 1. Lot Boutique Hotel kërkon të punësojë Kuzhinier

  Kriteret
  1. Të keni arsimin përkatës në fushën e gastronomisë
  2. Të keni minimalisht 5 vjet eksperiencë pune si kuzhinier në restorant të gatimit të peshkut,
  3. Të keni aftësi planifikimi, të njihni dhe të dini të përgatisni recepturat
  4. Gjuha e huaj përbën avantazh

  Paga është e kënaqshme

  Të interesuarit të dërgojnë CV bashkë me foto në e-mail

  Kontaktoni
  Adresa: Tiranë
  Tel: 067 60 38 888
  E-mail: [email protected]
  ➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.