Kerkohet Kujdestare

 • 780
 1. Kerkohet Kujdestare Per Nje Zonje Te Moshuar
  Nje familje shqiptare me vendbanim ne Greqi ( Pire ,Athine), ofron nje vend pune per kujdestare per nje zonje te moshuar te paralizuar 24 ore.

  Strehim, ushqim dhe pagesa mujore 400 €

  Per me shume informacion me kontaktoni.
  (What’s up & Viber)
  Tel. 06984487378