Kerkohet Keshillues/e dhe Operatore

 • Tiranë
 • 524
 • Tiranë
 1. 👨🏻‍💻Bëhu pjesë e Buzi Store 👨‍🏫Kërkojmë zgjerimin e stafit në pozicionet:
  ▪1. Këshillues/e klienti.
  ▪2. Operator/e.
  🏟️Adresa: Tiranë
  🏢Dërgoni CV tuaj në adresën : [email protected]
  📱Nr. kontakti: +355 69 32 02 964