Kerkohet Kamarjere & Balerina

  • Tiranë
  • 448
  • Tiranë
  1. Kerkohen Kamarjere & Balerina

    Pershendetje me duhen disa vajza per kamarjere dhe disa balerina paga shum e mir kontaktoni ne watcap.

    Adresa: Tirane

    Tel: 0686823692