Kerkohet Kamariere & Banakiere

 • Tiranë
 • 467
 • Tiranë
 1. Kerkohet Kamariere (F) Dhe Banakiere (F)
  Lokali me i ri ne Tirane N’Cep Coffee & Juice Shop eshte ne kerkim te stafit !!!
  Kerkohen te punesohet nje JUICE GIRL.
  Kerkohen te punesohen Kamariere dhe banakiere per turnin e paradites. Orari: 6:30- 14:00.
  Gjithashtu 1 Kamariere per turnin e dyte. Orari 14:00- 22:00.
  Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme.
  Vendodhja: Rruga Bardhyl perballe Raiffeisen Bank.
  Te interesuarit te kontaktojne ne whatsApp/ cel : 069 558 1010