Kerkohet Kamariere

  • Tiranë
  • 809
  • Tiranë
  1. Restorant Japonez Sakura Sushi Bar kerkon të punësojë Kamariere.

    Te jete e komunikueshme, 1 dite ne jave pushim. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

    Adresa: Ish Bllolku, rr .”Sami Frasheri”, ngjitur me Juveniljen e vjeter. Tel: 0693530450