Kerkohet Kamarier/e dhe Banakier/e

 • Tiranë
 • 815
 • Tiranë
 1. Hotel Palma kerkon te punesoje dy punonjes ne pozicionet:
  Banakier/e
  Kamarier/e
  Duhet te kete eksperience pune dhe te dije gjuhen e huaj ( Anglisht ) .
  Page e mire dhe transport falas.
  Per informacione kontakt.
  Adresa: Rruga Nacionale Tirane-FusheKruje, Tapize, Tirane
  Tel: +355 68 209 2555