Kerkohet Kamarier/e

 • 552
 1. Çoko bistro-bar, ofron vende pune për kamariere :
  Kërkesat për këtë pozicione janë:
  1.Të jetë mbi moshën 25 vjec.
  2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose profesionale
  3.Të ketë eksperiencë pune.
  4.Të ketë aftësi të mira komunikuese .
  5.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim.

  Kanditatit i ofrohet :
  1. Pagë e kënaqshme
  2. Kontratë e rregullt pune
  3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
  4. Mundësi karriere dhe trajnimi

  Adresa : Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhen Lolipop
  Ju mund të na kontaktoni nga ora 10.00 deri në 16.00 në numrin +355692087797 ose mund të dërgoni CV në adresën e emailit [email protected]