Kerkohet Kamarier/e

 • Vlorë
 • 537
 • Vlorë
 1. Ofrohet Vend Pune: Kamarier / Kamariere
  1) KAMARIER ose KAMARIERE
  Paga 300 mije lekë ne muaj, me të drejtë ngritjeje nëse shfaq zotësi pune.
  2) PUNONJËSE KUZHINE.
  Paga 400 mijë lekë në muaj, me të drejtë ngritjeje nëse shfaq zotësi pune.

  Për çdo punonjës funksionojnë edhe përfitimet e mëposhtme :
  Ushqimi i garantuar nga lokali.
  Fjetja e garantuar nga lokali.
  10 ditë pushime të paguara ne vit.
  Kushte të mira pune dhe përqindje nga fitimi i përbashkët i lolalit nëse bën mbi 1 vit në punë duke dhënë rezultate të mira.

  Puna ndodhet në Orikum.
  Të interesuarit të kontaktojnë me telefon në numrin : 0694815402