Kerkohet Kamarier

  • 776
  1. Bar restorant Sunshine i pozicionuar ne bregdetin e spillese ofron vende pune KAMARIER restoranti.
    Perparesi kan individet me eksperience pune dhe ato qe zoterojne gjuh te huaj. Ne ju ofrojm akomodim dhe rroge te kenaqeshme!
    Tel: 0696998892