Kerkohet Kamarier

  • 623
  1. Kerkohet kamarier turni i pare.
    Lokali ndodhet ne zonen e “katror” Allias
    Per banoret e Kamzes sigurohet dhe transporti.
    Per me shume information kontaktoni ne numrin e telefonit +355693246181