Kerkohet Inxhinier Ndertimi & Ekonomist/e

 • Tiranë, Vlorë
 • 756
 • Tiranë, Vlorë
 1. Vende Të Lira Pune Tiranë / Palasë / Sarandë
  Shoqëria e Ndërtimit “Edil Al-It” SH.P.K kërkon të punësojë staf për projektet e saj në zhvillim në Palasë dhe në zonën e Sarandës.

  -Drejtues Kantieri
  Të ketë eksperiencë pune jo më pak se 8-të vjet dhe eksperiencë 5 vjeçare në drejtimin e projekteve të ndërtimit.
  Eksperiencë në fushën e ndërtimit të objekteve me funksion hoteleri përbën avantazh.
  Aftësi shumë të mira komunikimi dhe aftësi ndërpersonale.
  Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (njohja e një gjuhe tjetër të komunitetit europian do të përbëjë avantazh).

  – Inxhinier Ndërtimi
  Te ketë mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
  Eksperiencë pune mbi 5 vite.
  Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

  – Ekonomist/e
  Te ketë mbaruar fakultetin ekonomik (dega financë).
  Te ketë përvojë pune, minimumi 3 vite.

  Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e Shoqërise: [email protected]
  Tel: 0633409071