Kerkohet Guzhinjier,Zgarist,Krepier & Banakier.

  • Vlorë
  • 1 067
  • Vlorë
  1. Kerkohet Staff me eksperienc per sezonin e veres ne Dhermi: Guzhinjier, Zgarist, Krepier dhe Banakier.

    Ofrohen Kushte dhe page shume e Mire.

    Ju mirepresim
    Tel: 0685144286