Kerkohet Forex

 • 685
 1. Fushata : F0REX ose TELEFONI ( Telekomunikacion, Energji, Siguracione)
  ( me eksperince ose i interesuar ne kete profil)

  Gjuha: ITALIANE ( niveli gjuhes se folur mesatar dhe ekselent)

  PAGA FIKSE plus BONUSE
  Rimbursojme shpenzimet e Transportit
  Ambjente Komode dhe Staf Miqesor Pune
  Dergoni Aplikimin:
  WhatsApp: 0674040406
  [email protected]