Kerkohet Financiere

 • 901
 1. Ofrohet Vend Pune • Financiere
  Kompania “Brunes” sh.p.k kerkon 1 kandidate ne pozicionin Financiere!

  Pershkrimi i punes:
  -Rregjistrimi periodik i faturave blerjeve/shitjeve
  -Rregjistrimi i hyrje daljeve ne magazine
  -Rregjistrimi i dokumentave te bankes edhe arkes si dhe ndjekja e tyre
  -Të mbikqyri në vazhdimësi dhe me përpikmëri proceset financiare, të kryej analiza/kontrolle të rregullta të faturimeve & pagesave të klienteve duke evidentuar klientët me probleme në likuidime;
  -Të mbaj raportet me klient-furnitor për ceshtjet financiare.

  Kerkesat qe duhet te permbushin kandidatet:
  -Te kete mbaruar fakultetin ekonomik
  -Te kete 3 ose me shume vite eksperience ne kete sektor.
  -Deshire per te punuar edhe per tu rritur profesionalisht.
  -Te njohe mire programin financiar NAV.
  -Te zoteroje aftesi te mira komunikuese edhe pune ne grup.

  Mund te aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen: [email protected]
  Do të kontaktohen vetëm kandidatet e përzgjedhur për intervistë.
  Cel: 0697070978