Kerkohet Ekonomist/e

  • Tiranë
  • 842
  • Tiranë
  1. Kerkohet te Punesohet Ekonomiste (Financiere) per administrimin Hyrje-Dalje te Mallit (Dyer te blinduar dhe te brendeshme) si dhe mardhenie me bankat (pagesa). Mundesisht te jete familjare dhe e rregullt ne pune. Kushte te mira pune. Puna turni I (6-7 ore ne dite)

    Adresa: Rruga “Bedri Karapici”, blloku i pallateve MGB, tek mjetet mesimore
    Tel: 0694066285