Kerkohet Ekonomist/e

 • 694
 1. Kerkohet Te Punesohet Ekonomist / Ekomiste
  Institucioni financiar Micro Credit Albania kërkon të punësojë ekonomist/e me kohë të plotë.

  Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
  -Diplomim në nivelet Bachelor dhe Master;
  -Minimalisht 2 vite experience në fushën e financë-kontabilitetit;
  -Njohje të programeve financiare.
  -Aftësi të të punuarit në grup

  Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek [email protected] ose të aplikoni nëpërmjet faqes së internetit https://www.mca.al/vende-vakante
  Afati i dërgimit të CV-ve: Deri në 27/05/2020