Kerkohet Dentiste

 • 354
 1. Kerkohet nje Dentiste, me eksperjence pune mbi 2 vite si dentiste jo asiatente,dhe te kete marre licensen si(stomatologe),te njoh mire terapine,dhe te kete punuar dhe me femije.
  Klinika dentare”Xholi 2” ndodhet ne ,unazen re,dhe ngjitur me Qenden Ozone,mund ta kerkoni ne google map,
  eshte nje nder klinikat moderne te rrjetit te klinikave “XHOLI” Per imazhe mund te shihni tek faqa klinikes ne facebook Klinika Xholi1
  Paga zgjidhet ne dy varjante,
  1-(220+80+10%te punes ne terapi)ose
  2-(400+80siguracjoni) eshte 480mije (ku eshte i perfahire dhe siguracjoni.
  (10 dite do jete ne prove,ne rast perzgjedhje).
  Cdo e interesuar te sjell CV,ne ambjentin e klinikes ose ne imail.
  kontakt nr.
  Cel. : 04 453 3600‬.
  [email protected]