Kerkohet Berber

  • 725
  1. Ofrohet Vend Pune • Berber
    BARBER SHOP. SALLON BERBERI I SAPO HAPUR, ME KLIENTELE RREGULLT DHE POZICION TE FAVORSHEM KËRKON TË PUNËSOJË BERBER ME EKSPERIENCE PUNE.

    MOSHA 20-30 VEC. PAGA PAGE E KENAQSHME OSE ME % 50-50.

    ADRESA: 21 DHJETORI AFER POSTES NE RRUGE KRYESORE
    TEL: 0695581111