Kerkohet Barist & Banakier

 • Tiranë
 • 707
 • Tiranë
 1. Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a Kërkon të punësojë Barist/Banakier. Ju ofrojmë mundësi shumë të mira për karrierën tuaj, kushte të mira pune dhe shpërblim të kënaqshëm, rregulla transparente, siguri në punë dhenatyrisht punësim të garantuar nga një kompani e fuqishme.
  1) Gjinia: Mashkull;
  2) Mosha: 21-30 vjeç;
  3) Eksperienca: Minimum 2-3 vite (avantazh ata të cilët kanë ndjekur një kurspër kokteil);
  4) Nivel mesatar i gjuhës Angleze;
  5) Paraqitje në nivel maksimal;
  6) Aftësi dhe standarde të larta shërbimi tek klientët;
  7) Edukimi: Shkolla e Mesme.

  Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Barist/Banakier” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën: [email protected]
  Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

  Adresa
  ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122
  Tel: 0674021589