Kerkohet Banakier/e

  • 1 055
  1. Kerkojme Banakiere
    Hotel Royal Gaz prane Mbikalimit te Shkozetit kerkon te punesoje Banakiere dhe Sanitare me eksperienc.
    Ofrojme kushte shume te mira pune dhe page te kenaqshme. Te jene korrekte dhe te gatshme per bashkepunim ne grup.
    Tel: +355689086002