Kerkohet Babysitter

  • Tiranë
  • 801
  • Tiranë
  1. Kerkoj te punesoj nje vajze ose zonje si punonjese shtepie dhe babysitter. Preferohet me eksperience.

    Paga e kenaqeshme perfshir edhe siguracionet. Ndodhem ne Tirane.

    Tel: +355695228565