Kerkohet Asistente Zyre

 • 762
 1. Pozicion vakant si Asistente Zyre.
  Kualifikimet dhe Aftesitë që duhet te keni:
  1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
  2. Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
  3. Njohja e gjuhëve të tjera përbën avantazh.
  4. Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office.
  5. Mirëmban dhe administron Website dhe rrjetet sociale të zyrës respektive.
  6. Pret klientet dhe ju vjen ne ndihmë në lidhje me kerkesën e tyre.
  7. Aftesi për tu perballuar me situata të momentit dhe të reagojë në kohë për zgjidhjen e tyre.

  Dërgoni CV-në tuaj: [email protected]
  Tel: +355693076666