Kerkohet Asistente Menaxhere

 • 971
 1. Kerkohet Asistente Menaxhere
  Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Ruajtja e marrëdhënieve me klientet
  • Bashkëpunimi i ngushtë për ndjekjen e ecurisë së projekteve me klientët në kohë dhe me cilësi të lartë;
  • Të mbajë evidencat e punonjësve;
  • Koordinimin e takimeve në sallën e mbledhjeveme administratioret
  • Trajtimin e të gjitha kërkesave të administratës (internet; telefon; kancelari);

  Kualifikimet/Kërkesat:
  • Të ketë kryer arsimin e lart;
  • Mbi 3 vjet eksperiencë pune të ngjashme, përben avantazh;
  • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze, gjuha e dytë përbën avantazh;
  • Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office;
  • Aftësi shumë të mira komunikimi;
  • Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës;
  • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia;
  • Të ketë aftësi organizative, kreative dhe të ndihmojë në dhënien e ideve të reja;
  • Të eci me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e kompanisë;
  • Mosha preferohet mbi 20 vjeç.

  Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: [email protected]
  Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen.